آموزش غذاهاي ايراني (خورش آلو اسفناج )

مه 18, 2008 at 5:37 ق.ظ. بیان دیدگاه

خورش آلو و اسفناج

مواد لازم :

گوشت گوسفند
نيم كيلو

اسفناج
يك كيلو

آلو برقاني
150 گرم

پيازسرخ شده
2 قاشق سوپخوري

آبليمو يا آب نارنج
به مقدار كافي

نمك و فلفل
به مقدار كافي

طرز تهيه :

گوشت را چند تكه كرده ، مي شوييم و كمي تفت مي دهيم. سپس آن را همراه با 2 ليوان آب ، پيازسرخ شده و آلوبرقاني با حرارت ملايم مي پزيم . اسفناج را بعد از پاك كردن ، كمي خرد مي كنيم و در روغن تفت مي دهيم .

بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه كرده و صبر مي كنيم تا خورش با ترشي و نمك وفلفل جا بيفتد.
 


1- اسفناج منبع خوبي ازاسيد فوليك است به همين دليل مصرف آن براي خانم هاي باردار مفيد مي باشد.

2- اسفناج داراي هر سه ويتامين بتا– كاروتن ، EوC مي باشد كه هر سه داراي خاصيت آنتي اكسيداني هستند و باعث پيشگيري از انواع سرطان و ناراحتي قلبي – عروقي مي شوند.

3- مواد لعابي اسفناج براي مخاط و مفاصل بدن لازم است.

4- اسفناج به علت دارا بودن منيزيم ، خاصيت ضد سرطاني داشته و گلبول هاي خون را افزايش مي دهد.

5- نكته مهم در پختن اسفناج اين است كه نبايد آب آن را دور ريخت، زيرا منيزيم در آب آن موجود است.

چهارگروه از افراد بايستي از مصرف اسفناج خود داري كنند:

1- مبتلا يان به بيماري كبد

2- كساني كه درد مفاصل و روماتيسم دارند

3- كساني كه سنگ كليه دارند

4- مبتلايان به ورم معده يا روده

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

تهيه چند نوع نوشيدني گوارا در منزل (نوشيدني كيوي و سيب ) آموزش غذاهاي ايراني ( قليا ماهي )

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,401 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

برترین مطالب

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: