تهيه چند نوع نوشيدني گوارا در منزل ( نوشيدني زرد آلو و گردو )

مه 18, 2008 at 5:29 ق.ظ. بیان دیدگاه

نوشيدني زردآلو و گردو

مواد لازم:

زردآلوي رسيده
3 عدد هسته آن گرفته شود


مغزگردو
30 گرم يا يك چهارم ليوان

دو سوم ليوان
ماست ساده

نصف ليوان
آب يخ

طرز تهيه :

هسته زردآلوها را جدا كنيد. سپس زردآلوي رسيده، مغزگردو، آب يخ و ماست را در مخلوط كن مي ريزيم و كاملاً با هم مخلوط مي كنيم.

 مي توان كمي عسل براي شيرين كردن نوشيدني به آن افزود.

اگر از ماست كمي ترش و ميوه كمي رسيده استفاده شود، بهتر است. گنجايش هر ليوان نوشيدني 250 ميلي ليتر است.

نكات تغذيه اي :


اين نوشيدني داراي ويتامينC، فيبر و بتاكاروتن است. بتاكاروتن موجود در زردآلو علاوه بر اين كه يك آنتي اكسيدان است،

پيش ساز ويتامينA نيز مي باشد.

مغز گردو منبع خوبي از پروتئين، فيبر، اسيدهاي چرب امگا-3 و آنتي اكسيدان ها مي باشد.

همچنين تأمين كننده ويتامينB است كه قسمتي از كار آن، آزاد كردن انرژي از غذاست و نيز در سلامت سيستم عصبي نقش دارد. بنابراين بعد از

 گذراندن يك روز شلوغ و خسته كننده، خوردن اين نوشيدني بسيار مفيد است.
 

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

روش‌هاي نگهداري از ميوه و سبزيجات تهيه چند نوع نوشيدني گوارا در منزل (نوشيدني توت فرنگي و شير )

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,548 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: