رموز كدبانوگري

مه 18, 2008 at 4:56 ق.ظ. بیان دیدگاه

¨ براي تميز كردن گل‌هاي خشك مصنوعي مي‌توانيد از سشوار با درجه كم استفاده كنيد .

¨ براي ضدعفوني كردن سينك ( ظرفشويي ) آشپزخانه از محلول‌هاي شيميايي استفاده نكنيد ،‌ به جاي آنها از محلول نمك استفاده كنيد .

¨ براي مراقبت از وسايل و لوازم والبسه چرمي ، كافي است آنها را با آب گرم و صابون بشوييد و سپس آبكشي كنيد و اجازه دهيد چرم خشك شود تا روغن طبيعي خود را بازيابد .

¨ براي تميزكردن غذا از قابلمه آن را پر از سركه كرده و بعد از نيم ساعت قابلمه را با آب و مايع ظرفشويي به راحتي بشوييد .

¨ براي تميز كردن رنده ، مقداري نان خشك بر روي آن بماليد .

¨ جهت از بين بردن بوي پياز مي‌توانيد دستان خود را قبل و بعد از پوست كندن پياز به كمي سركه آغشته كنيد .

¨ جهت از بين بردن بوي نامطبوع غذا از روي ظروف كافي است ظرف را در آب محتوي كمي سركه مدتي خيس كنيد و سپس بشوييد .

¨ جهت پاكسازي تخته آشپزخانه كه معمولاً در اثر خردكردن سبزيجات مختلف رنگ مي‌گيرد ، كافي‌است تخته‌هاي چوبي را با مقداري سركه شستشو دهيد .

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

روش نگهداري و شست ‌وشوي كارهاي سوزن ‌دوزي دانستي‌هاي كدبانو

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,401 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

برترین مطالب

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: