شيريني زبان با خمير هزار لا

مه 18, 2008 at 4:46 ق.ظ. بیان دیدگاه

مواد لازم براي تهيه خمير كره اي يا هزارلا :

 

 

300 گرم

آرد كاملا سفيد

150 گرم

كره
 يك عدد  تخم مرغ
 يك قاشق سوپخوري روغن مايع
 يك دوم قاشق چايخوري جوهرليمو
 يك دوم قاشق چايخوري وانيل
يك قاشق چايخوري نمك
يك فنجان آب خنك

 

طرز تهيه خمير هزارلا :

در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو،

آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد،

بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را

در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد

تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد

و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته،

عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته

را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد

و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد

عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.

يادآوري: ما مي توانيم به جاي كره از روغن مخصوص قنادي ( روغن صاف) نيز استفاده نماييم. در ضمن تهيه اين خمير نياز

به تجربه دارد. لذا از خواهران و دختران عزيز خواهش مي كنيم در تهيه اين خمير دقت كافي و كامل را رعايت كنند

تا خمير مورد علاقه خود را به دست آورند.

طرز تهيه شيريني زبان :

خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير

را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل

و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم

و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.

يادآوري: 1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد

.2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

كتلت مرغ ديابتي‌ها مصرب آب گوجه فرنگي را فراموش نكنند

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,342 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: