كوفته زرشك

مه 18, 2008 at 4:44 ق.ظ. بیان دیدگاه

كوفته زرشك

مواد لازم

گوشت چرخ كرده نيم كيلو

نعناع 250 گرم

زرشك يك فنجان

برنج يك فنجان

نمك و ادويه به مقدار لازم

پياز داغ 2 قاشق غذاخوري

آلوي خراسان نصف فنجان

طرز تهيه

نعناع را شسته و خيلي ريز خرد مي‌كنيم . برنج را با دوليوان آب گرم مي‌گذاريم پخته شود .

 سپس آبكشي مي‌كنيم تا آب آن كاملاً برود بعد له مي‌كنيم و با نعناع خرد كرده ، مخلوط مي‌كنيم .

 گوشت را خوب چرخ كرده ، آلوي خراساني ( آلوي بخارا ) و زرشك را كه از قبل 15 دقيقه خيسانده‌ايم با گوشت

 و نمك و ادويه خوب ورز مي‌دهيم . به هراندازه كه مي‌خواهيم كوفته‌ها را درست مي‌كنيم و در دست گرد مي‌كنيم .

 پيازداغ و دو ليوان آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا جوش بيايد

 سپس كوفته‌ها را درون قابلمه چيده و مي‌گذاريم پخته شود .

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

كوكوي اسفناج كتلت مرغ

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,449 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

  • هیچکدام

برترین مطالب

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: