كوكوي بادمجان

مه 18, 2008 at 4:41 ق.ظ. بیان دیدگاه

كوكوي بادمجان

مواد لازم

بادمجان 5 عدد

روغن 150 گرم

زعفران نصف قاشق چايخوري

تخم مرغ 4 عدد

پياز متوسط 3 عدد

نمك و فلفل مقداري

طرز تهيه :


پياز را پوست كنده رنده كنيد و درون روغن سرخ نماييد . بادمجان‌ها را پوست كنده با رنده درشت رنده كنيد

 و پياز و فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد . سپس آن را كنار بگذاريد تا سرد شود

 تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفي شكسته با نمك و فلفل مخلوط كنيد و پس از سردشدن بادمجان و پياز به آن افزوده

 و هم بزنيد روغن را درون ماهي‌تابه نچسب ريخته بگذاريد گرم شود ولي دود نكند ، زيرا روغن داغ براي بدن مضر است

. سپس مواد آماده شده را درون روغن بريزيد و صاف كنيد و صبركنيد يك طرف آن سرخ شود سپس كوكو را برگردانيد

، حرارت را كم كنيد تا آرام آرام كوكو هم سرخ شود و هم پخته شود .
 

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

كوكوي تخم ماهي – خاويار كوكوي اسفناج

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,633 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

  • هیچکدام

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: