امکان سیر شدن 80 میلیون نفر با پسمانده غذای آمریکاییها

مه 20, 2008 at 5:49 ق.ظ. بیان دیدگاه

آمريكايي ها هر سال 30 ميليارد كيلوگرم، مواد غذايي تلف مي كنند، كه معادل 12 درصد كل غذاي تلف شده در دنيا است. آمريكايي ها پنج درصد جمعيت جهان را تشكيل مي دهند. طبق گزارش دپارتمان كشاورزي دولت فدرال، با ميزان غذاي تلف شده در امريكا به تنهايي مي توان روزانه 80 ميليون نفر را سير كرد.
آمريكايي ها 27 درصد غذاي مصرفي خود را هدر مي دهند كه معادل نيم كيلو در روز براي هر آمريكايي است.

به گزارش سرویس بین الملل «فردا» و به نقل از نيويورك تايمز، طبق گزارش دپارتمان كشاورزي دولت فدرال، امريكايي ها در سالهاي 96 و 97، 50 ميليارد كيلو از 165 ميليارد كيلو غذاي مصرفي شان را دور ريختند.

طبق يك گزارش جديدتر، كه توسط «آژانس محافظت محيط‌زيست» به انجام رسيده، آمريكايي ها هر سال 30 ميليارد كيلوگرم، مواد غذايي تلف مي كنند، كه معادل 12 درصد كل غذاي تلف شده در دنيا است. آمريكايي ها پنج درصد جمعيت جهان را تشكيل مي دهند. طبق گزارش دپارتمان كشاورزي دولت فدرال، با ميزان غذاي تلف شده در امريكا به تنهايي مي توان روزانه 80 ميليون نفر را سير كرد.

اخيرا بوش در يك سخنراني، طبقه ي متوسط هند را متهم كرد كه با تقاضا براي غذاي بهتر، قيمت هاي غذايي را در بازار جهاني بالا مي برند. مقامت هند در پاسخ، زياده خواري آمريكايي ها را مسبب بحران غذايي بين المللي دانستند و ادعا كردند، اگر شهروندان امريكايي خودشان را به اندازه مردم طبقه متوسط هند لاغر كنند، سفره فقراي آفريقا رنگ غذا را به خود خواهد ديد.

در جهان توسعه يافته، اين مشكل منحصر به ايالات متحده نيست. مطالعات مشابه در انگلستان نشان مي دهد انگليسي ها يك سوم غذاي خريداري شده شان را دور مي ريزند. اين ميزان شامل سالانه چهار ميليون سيب سالم، يك ميليون و دويست هزار سوسيس و دو ميليون و هشتصد هزار گوجه فرنگي است.

در آفريقا هم يك چهارم موادغذايي قبل از اينكه خورده شود، فاسد مي شود. ولي طبق گزارش دفتر توسعه پايدار سازمان ملل،‌ اين روند در آفريقا به دليل فقدان تكنولوژي و زيرساخت هاي لازم است كه به فاسد شدن مواد غذايي به سبب گرما، رطوبت و حشرات منجر مي شود.

از دلايل افزايش اين روند در امريكا، يكي ارزاني روزافزون موادغذايي و ديگري شيوع چاقي است. طبق سرشماري دولتي سلامت در 2003 و 2004، 66 درصد آمريكايي ها از اضافه وزن رنج مي برند. تبديل شدن چاقي به مسيله ملي و تمايل به لاغري منجر به ايجاد فرهنگي شده است كه دور ريختن غذاي باقي مانده را به خوردن آن در نوبت بعد ترجيح مي دهد.

به دليل ارزاني مواد غذايي، كافه ترياها، رستوران ها و سوپرماركت ها هم ترجيح مي دهند به جاي اينكه غذاهاي اندكي مانده را نگه دارند و ريسك شكايت مصرف كنندگان را تقبل كنند، آنها را دور بريزند.

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

ساخت دستگاه تشخيص مواد روانگردان احمد باطبي از ايران خارج شد

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,634 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

  • هیچکدام

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: