6 نوع غذا براي حفظ جواني

مه 27, 2008 at 12:03 ب.ظ. بیان دیدگاه

مي خواهيد جواني خودتان را حفظ كنيد اين شش نوع غذا را فراموش نكنيد:روغن زيتون،ماست،ماهي،شكلات، آجيل و توت سياه!

1- روغن زيتون: چهار دهه پيش نتيجه مطالعات محققان 7 كشور به اين نتيجه دست يافت كه چربي هاي اشباع نشده تك ظرفيتي در زيتون به طور بارزي باعث كاهش سرعت ابتلا به بيماريهاي قلبي و سرطان مي شود. اكنون ما ميدانيم كه روغن زيتون داراي پلي فنول ها و آنتي اكسيدانهاي قوي مي باشد كه مانع ابتلا به بيماريهاي مرتبط با سن فرد  مي شود.

2- ماست: در دهه 1970 شايع شد  كه تعداد افراد بالاي صد سال در كشور جورجيا بيشتر از ساير كشورها است و گزارشات آن زمان اعلام كرد كه علت اين امر يعني طول عمر زياد خوردن ماست است . غذايي كه در تمام رژيم هاي غذايي مردم جورجيا وجود دارد. در حاليكه به طور مستقيم قدرت معجزه آساي ماست هنوز ثابت نشده بود. ماست منبع غني از كلسيم است كه مانع ابتلا به استئو پروسيز مي شود و كمك موثري در حفظ سلامت دستگاه گوارش است و خطر ابتلا به بيماريهاي گوارشي مرتبط با سن را كاهش مي دهد.

3- ماهي: سي سال پيش محققان شروع به مطالعه در مورد علت عدم ابتلاي بوميان آلاسكا به بيماريهاي قلبي كردند. اكنون دانشمندان مي دانند كه علت اين امر مصرف فوق العاده زياد ماهي توسط آنها بوده است. ماهي منبع فراوان از روغن امگا 3 است كه مانع رسوب كلسترول در شريان ها و آريتمي قلبي مي گردد.

4- شكلات: در بين مردم كنا از جزيره سان بلاس، دور از سواحل پاناما ، سرعت ابتلا به بيماريهاي قلبي 9 برابر كمتر از مردم خود پاناما مي باشد . و اما دليل؟! مردم كنا نوعي نوشيدني كه سرشار از كاكائو مي باشد به مقدار زياد مصرف مي كنند. كاكائو منبعي غني از فلانوول ها مي باشد كه سلامت عملكرد رگ هاي خوني را حفظ مي كند و در نتيجه خطر ابتلا به فشار خون ، ديابت نوع دو، بيماريهاي كليوي و ديوانگي را كاهش ميدهد.

5- آجيل: مطالعات نشان ميدهد كه افرادي كه آجيل مي خورند به طور متوسط 2/5 سال بيشتر عمر مي كنند. آجيل منبع غني از روغن هاي اشباع نشده است و بنابر اين خاصيتي شبيه روغن زيتون دارند. همچنين حاوي مقدار قابل توجهي ويتامين ، مواد معدني و فيتوشيميايي ها مثل آنتي اكسيدان ها مي باشد.

6- توت سياه: در يك مطالعه برجسته كه در سال 1999 به چاپ رسيد محققان تاثير مصرف توت را در افزايش طول عمر موشهاي آزمايشگاهي نشان دادند. كه اين تاثير د رمورد انسان نيز صدق مي كند. تركيبات موجود در توت التهاب و آسيب هاي احتراقي را تسكين مي دهد همچنين مانع كاهش حافظه و عملكرد مغزي مي شود

Advertisements

Entry filed under: دسته‌بندی نشده.

چگونه مي توان از آلرژي هاي فصل بهار در امان بود؟ كوكوي اسفناج و سبزيجات معطر براي افراد مبتلا به ديابتII

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 18,456 hits

بیشترین کلیک شده‌ها

دیدگاه‌های اخیر


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: